lunes, 5 de diciembre de 2011

Segona xerrada-debat del grup RSE 15M, 15/12/2011

CATALÀ   La segona xerrada-debat del grup RSE 15M ja té data i local. Serà, un cop més, al centre cívic Pati Llimona de Barcelona, el dia 15 de desembre. L’acte versarà entorn les formes de participació ciutadana activa en política i les seves possibilitats.

El catedràtic de Ciències Polítiques Josep Maria Vallés, analitzarà, per una banda, la desafecció de la ciutadania respecte política, entenent-la  com quelcom perniciós en mans d'uns pocs deshonestos. Exposarà les causes, efectes i possibles solucions d’aquest fenomen.
Luis Rabell, vicepresident de la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona), aportarà la seva experiència el col·lectius ciutadans i en la política ciutadana activa.
Raimundo Viejo, finalment, ens parlarà de nous àmbits de participació ciutadana vinculats amb les noves tecnologies.



CASTELLANO   La segunda charla-debate del grupo RSE 15M ya tiene local y fecha. Será, una vez más, en el centro cívico Pati Llimona de Barcelona, el día 15 de diciembre. El acto tratará las formas de participación ciudadana directa en política y sus posibilidades.

El catedrático en Ciencias Políticas Josep Maria Vallés, analizará la desafección de la ciudadania respecto a la política, la cual se considera hoy día como algo pernicioso en manos de unos pocos deshonestos. Expondrá las causas, efectos y posibles souciones a este fenómeno.
Lluis Rabell, vicepresidente de la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona), aportarà su experiéncia en colectivos ciudadanos y política activa.
Finalmente, el doctor Raimundo Viejo nos hablará de nuevos ámbitos de participación ciudadana vinculados a las nuevas tecnologías.

No hay comentarios:

Publicar un comentario