miércoles, 30 de mayo de 2012

Conferència: "CAP PARTIT ENS REPRESENTA! Cap a un sistema electoral proporcional?"

CATALÀ   Aquesta tarda a les 19.30 hores, a la sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès, Acció per la Democràcia organitza una conferència sota el títol “CAP PARTIT ENS REPRESENTA! Cap a un sistema electoral proporcional?
La conferenècia forma part d’un cicle dedicat al debat de la reforma del sistema electoral català, centrant-se, en el cas d’avui, en la proporcionalitat i representativitat als sistemes democràtics
Hi participaran com a ponents el professor en ciència política Josep maria Reniu (UB) y Daniel Seco, membre del grup RSE 15M.
L’entrada és lliure i gratuïta.CASTELLANO   Esta tarde a las 19.30 horas, en la sala Verdaguer del Ateneu Barcelonés, Acció per la Democràcia organiza una conferencia con el título “CAP PARTIT ENS REPRESENTA! Cap a un sistema electoral proporcional?
La conferencia forma parte de un ciclo dedicado a avivar el debate de una reforma del sistema electoral catalán, centrándose, en este caso, en la proporcionalidad y representatividad en los sistemas democráticos.
Participarán como ponentes el profesor en ciencia política Josep Maria Reniu (UB) y Daniel Seco, miembro del grupo RSE 15M.
La entrada es libre y gratuita.