lunes, 12 de marzo de 2012

Xerrada sobre la separació de poders (dimecres 14 de març)

CATALÀ   Aquest proper dimecres 14 de març, al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, a les 19 hores tindrà lloc la cinquena xerrada-debat del cicle que organitza el grup RSE15M.
En aquesta ocasió tractarem la qüestió de la separació de poders (legislatiu, executiu i judicial) en el sistema polític espanyol. Es valorarà fins a quin punt hi ha una separació real dels tres poders i en quins aspectes interfereixen els uns amb els altres. Tanmateix, es portarà a debat la utilitat de l’actual configuració del poder legislatiu en dues cambres (congrés i senat).
Participaran com a ponents el professor de dret constitucional Joaquim Lleixà (Universitat de Barcelona) i el jutge José A. Rodríguez Saez (Tribunal Penal de Barcelona).
COM ARRIBAR-HI


CASTELLANO    El próximo miércoles 14 de marzo, en el centro Cívico Pati Llimona de Barcelona, a las 19 horas, tendrá lugar la quinta charla-debate del ciclo organizado por el grupo RSE15M.
En esta ocasión trataremos la cuestión de la separación de poderes (legislativo, ejecutivo y judicial) en el sistema político español. Se valorará hasta qué punto existe una separación real y en qué aspectos interfieren unos poderes a otros. Asimismo, se llevará a debate la utilidad de la actual configuración del poder legislativo en dos cámaras (congreso y senado).
Participarán como ponentes el profesor en derecho constitucional Joaquim Lleixà (Universitat de Barcelona) y el juez José A. Rodríguez Saez (Tribunal Penal de Barcelona).
 COMO LLEGAR