lunes, 31 de octubre de 2011

Grup de debat sobre les eleccions del 20NCATALÀ   A través d’un comentari en aquest blog hem sabut que des de l’acampada de Girona s’ha format un grup de treball per formentar el debat entorn a les eleccions del 20 de novembre. En tal efecte, han redactat un interessant document informatiu en el que s’hi aglutinen diverses dades d’interés sobre el tema. Podeu llegir-lo en aquest enllaç.


CASTELLANO   A través de un comentario a este blog, hemos sabido que en la acampada de Girona se ha formado un grupo de trabajo para promover el debate entorno a las elecciones del 20 de noviembre. En tal efecto, han redactado un interesante documento informativo que aglutina diversos datos de interés sobre el tema. Podéis leerlo en este enlace.

Voto nulo útil


CATALÀ   Davant les imminents eleccions del 20 de novembre, dins del moviment del 15M s’ha format aquesta plataforma per promoure el vot nul com a opció vàlida i útil per exercir la democràcia.
Per conèixer millor les condicions i utilitat del vot nul, podeu visitar l’espai web de la plataforma en aquest enllaç


CASTELLANO   Ante la inminencia de las elecciones del 20 de noviembre, dentro del movimiento 15M se ha formado esta plataforma para promover el voto nulo como opción válida y útil de ejercer democracia.
Para conocer mejor las características del voto nulo y su utilidad, podéis visitar la página de dicha plataforma mediante este enlace.