lunes, 12 de septiembre de 2011

Qui som


Què és i cóm funciona el grup RSE15M

Aquest grup de treball, nascut en el marc de Comissió de Continguts de l’Assamblea de Plaça Catalunya (Barcelona), dedica els seus esforços a impulsar alternatives al sistema electoral actual, posant especial atenció en solucionar la seva falta de representativitat, de mecanismes de control de la classe política, de transparència i de separació real de poders.
El funcionament del grup es basa en la recepció de tot tipus de propostes relacionades amb aquests problemes, sense fer distinció ideològica ni de cap altra classe. D’aquesta manera, tothom pot participar-hi lliurement i convidem a que així sigui.
Una cop recollides aquestes propostes el grup les sintetitza i classifica per poder estudiar la seva viabilitat pràctica. En el moment en que quedin establertes totes las alternatives possibles i reals, es passarà a difondre-les i presentar-les a tota la societat per buscar el major consens possible en l’elecció de les propostes que calgui aplicar.
L’últim objectiu és doncs l’aplicació de les alternatives consensuades i aprovades pel  conjunto de la societat, estudiant els diversos camins possibles per fer-ho.

Per saber més, llegiu la nostra “Declaració”.
Per profunditzar en la nostra metodologia, vegeu l’ “Estratègia”.
Per col·laborar en aspectes concrets, vegeu el document d’“Acció”.
Pel conèixer el seguiment de les propostes recollides, vegeu el document de “Classificació de Propostes”.

Els contactes de caràcter general del grup RSE15M són:
Correu del grup de treball: reforma.sistema.electoral.15m@gmail.com
Facebook: “Reforma del Sistema Electoral 15-M (Barcelona)

22/06/2011

1 comentario:

  1. Bon dia,

    Demanem a la població de Catalunya que doni un pas endavant per sortir de tanta misèria i fàstic:

    Demanem que adherir-se a la constitució d'una nova Caixa de Pensions, feta de bell nou, 100 anys després, de baix cap a dalt, posada al servei de la població de Catalunya.

    Estem fent una crida a la ciutadania catalana que està també treballant per assolir aviat la nostra independència, per tal d'egigir quan arribi el moment, a la Generalitat de després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 perquè sigui concedida una llicència bancària, imprescindible per iniciar operacions.

    A Catalunya tenim una massa enorme d'estalvi a mans de ciutadans mobilitzats amb el procès cap a la independència. Aquesta ciutadania passarà a la Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit una bona part dels seus estalvis el mateix dia que obri les portes.

    Per un altra costat, les necessitats que té Catalunya de financiació en projectes perfectament sostenibles, cap a autònoms, agricultors, ramaders, pescadors, comerciants, petits empresaris i emprenedors son ingents: La crisi econòmica, sumada a la miserable desaparició de tantes caixes d'estalvis que hi havia al territori, sumat tot plegat a la sequera en el crèdit ha portat a unes necessitats de financiació que trigarem anys en satisfer.

    Tot això sense esmentar la massa d'aturats que necessiten una empenta econòmica en forma de petit crèdit per enjegar una nova activitat i posar-se un altra cop a treballar.

    Demanem doncs adhesió a tothom al projecte www.caixacatalana.cat per tal de conformar una massa suficient de població que literalment, li obligui als futurs governants de Catalunya a concedir la llicència bancària i obrir una primera oficina durant l'any 2016

    www.CaixaCatalana.cat
    projecte@caixacatalana.cat
    Telfs: 902 362 066 / 651 686 500

    ResponderEliminar