martes, 8 de mayo de 2012

Xerrada sobre Democràcia als Organismes Internacionals, 10 de maig, Pati Llimona, 19.00h

El dijous, 10 de maig, tindrà lloc la propera xerrada del cicle de conferències que estem organitzant. En aquesta ocasió parlarem de democràcia a nivell global, a nivell europeu però també mundial.

Hi participaran Montserrat Pi, professora de Dret Públic Internacional de la UAB, i Carme Valls, membre de la apGDM. Serà al Centre Cívic Pati Llimona a les 19.00.

Es tracta d'analitzar la situació del sistema democràtic a nivell global i intentar trobar entre tots la manera de millorar-ne la legitimitat democràtica a través de la participació ciutadana.

CASTELLANO
El jueves, 10 de mayo, tendrá lugar la próxima charla del ciclo de conferencias que estamos organizando. En esta ocasión hablaremos de democracia a nivel global, a nivel europeo pero también mundial.

Participarán Montserrat Pi, profesora de Derecho Público Internacional en la UAB, y Carme Valls, miembro de la apGDM. Será en el Centro Cívico Pati Llimona a las 19.00.

Se trata de analizar la situación del sistema democrático a nivel global e intentar encontrar entre todos la forma de mejorar su legitimidad democrática a través de la participación ciudadana.